Værnemidler

HÅNDSPRIT-ONLINE

Covid-19 har virkelig gjort 2020/2021 til en forfærdelig tid for mange, heriblandt alle os fra Team Egå Wellness.

Men i stedet for at lade os slå helt ud på grund af de lange nedlukninger og mange restriktioner som har ramt os, valgte vi at gå aktivt ind i kampen mod Covid-19. Vi har derfor igennem næsten hele 2020 været i kontakt med adskillige af verdens førende producenter af høj kvalitets og CE certificerede værnemidler.

Vi har fået et væld af prøver tilsendt fra de forskellige producenter og fået dem testet og analyseret af diverse styrelser og institutter. Derefter har vi så valgt dem som vi mener er bedst, og derved giver den bedste modstand og virkning mod Covid-19’s spredning og smitte. Grundet faren i div. håndspritter med at de kan indeholde kemikalier og andet, som både kan være kræftfremkaldende, eksemgivende eller andet ubehag, valgte vi at få miljø- og kemikalistyrelsen i Danmark til at analysere og teste vores sprit og gel. Dette gjorde de og vi fik en tilbagemelding om at det var et meget fint og rent produkt, og med maksimal virkning. Derefter har vi så fået udarbejdet div. formularer, faredatablade og opnået de godkendelser som det kræver at distribuere og sælge håndsprit og øvrige værnemidler.

Derfor har vi nu lavet en lille under afdeling i Egå Wellness som vi kalder Håndsprit-Online, hvis formål er at være eller blive den bedste samarbejdspartner i kampen mod Covid-19. Vi vil udelukkende markedsføre højkvalitets- og CE certificerede produkter, til de bedste priser, og med den bedste service.

For eventuelle spørgsmål står vi naturligvis til rådighed på telefonen.

VI VIL NATURLIGVIS OGSÅ GERNE KÆMPE SAMMEN MED DIG OG DIN VIRKSOMHED!!!!

VIL DU RINGES OP?

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

Book tid nu

Vi tilbyder en lang række massage terapier, samt fodpleje og behandlingsmassage.

Book en behagelig stund og få det bedre med dig selv!

Og HUSK – alle vores massager kan også bookes som par-massager

VIL DU RINGES OP?
Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.