Om

I oktober 2013 åbnede vi dørene til Egå Wellness. Målet med Egå Wellness var at skabe et eksklusivt sted med en hyggelig atmosfære, hvor man kunne forkæle sin krop og sjæl med forskellige former for behandlinger. Tæt ved Grenåvej og med gode parkerings forhold, fandt vi 200m2 velegnede lokaler i Egå som skulle ombygges totalt for at kunne anvendes til formålet. Efter den omfattende ombygning indeholder centeret nu:
  • En stor åben reception med sofaer så der er mulighed for at nyde en kop gratis kaffe eller kildevand før eller efter behandling.
  • Fire store og smagfuldt indrettede adskilte massage kabiner, hvoraf den ene er en dobbeltkabine – således at det er muligt for to at få massage på samme tid i samme rum og hvori vi tilbyder forskellige former for massage, som bliver udført af certificerede og kompetente medarbejdere.
  • Et aflukket fod- og negle afsnit hvor vi tilbyder fodterapi, pedicure, manicure samt fodmassage som bliver udført af negletekniker og massører.
  • To store lyse badeværelser til dem som har lyst til en dusch enten før eller efter en behandling.
Centeret er meget stilfuldt møbleret og overalt i centeret afspilles der relax musik, som giver en vis ro med det samme man træder indenfor i de hyggelige lokaler. Vores mål er at give førsteklasses service og behandling ved altid at have kvalificerede og kompetente medarbejdere, og ved kun at anvende de bedste produkter i vores behandlinger. Egå Wellness er for alle der ønsker at bevare eller udvikle et godt helbred, og dermed være i besiddelse af en dejlig balance i både krop og sjæl. Egå Wellness er stedet for velvære og centret hvor vi tilbyder en lang række behandlinger som alle er behagelige og afslappende for både krop og sjæl. Ud over at få et behageligt afbræk fra stressende omgivelser er vores behandlinger også forebyggende og helbredende. Vi tilbyder blandt andet forskellige former for massage, fodpleje, pedicure, manicure, samt ansigtsbehandlinger. Alle behandlinger udføres af kyndige og kvalificerede medarbejdere, som alle er fokuserede på at give dig den bedste oplevelse. I centret møder du en eksklusiv indretning med en rolig og afslappende atmosfære. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

VIL DU RINGES OP?

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

Book tid nu

Vi tilbyder en lang række massage terapier, samt fodpleje og behandlingsmassage.

Book en behagelig stund og få det bedre med dig selv!

Og HUSK – alle vores massager kan også bookes som par-massager

VIL DU RINGES OP?
Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.