Aroma- / urteboldmassage

Aroma- / urteboldmassage

Urtebold massage er en flere hundrede år gammel massageteknik, der kendes som Thailands gamle visdomsmassage. Hele kroppen masseres med essentielle olier, og som afslutning masseres kroppen med varme stofposer (urtebolde), der er fyldt med 22 forskellige thai-urter. Urterne trænger ind i kroppen, forøger blodcirkulationen, lindrer ømheder og spændinger, og giver fornyet energi. En urtebold massage giver krop og sind en beroligende fornemmelse af velvære, sundhed og ren nydelse.

AROMAMASSAGE

Massage er ekstrem forkælelse af krop og sjæl. Behandlingen er en helkropsmassage, hvor man anvender æteriske olier med forskellige virksomme stoffer ( vælg selv duft og virkning ), som optages både gennem huden via massagen, og gennem duftene som stimulerer det hormonelle system. Olierne eller har hver især specifikke egenskaber, som genopretter balancen i kroppen og sindet.

Massage er en dybdegående massage, der forløser spændinger i muskler og led.

Behandlingen giver en behagelig følelse af afslappethed og velvære.

Tid½ time1 time1½ time2 timer
Pris350,-500,-700,-850,-

URTEBOLDMASSAGE

Hele kroppen masseres med natur olier, og efter masseres kroppen med varme bomuldsposer (urtebolde), der er fyldt med op til 22 forskellige natur thai-urter. Urterne trænger ind i kroppen, forøger blodcirkulationen, lindrer ømheder og spændinger, og giver fornyet energi. En urtebold massage giver krop og sind en beroligende fornemmelse af velvære, sundhed og er en ren nydelse.

Tid½ time1 time1½ time2 timer
Pris350,-500,-700,-850,-