Aroma- / urteboldmassage

Urtebold massage er en flere hundrede år gammel massageteknik, der kendes som Thailands gamle visdomsmassage. Hele kroppen masseres med essentielle olier, og som afslutning masseres kroppen med varme stofposer (urtebolde), der er fyldt med 22 forskellige thai-urter. Urterne trænger ind i kroppen, forøger blodcirkulationen, lindrer ømheder og spændinger, og giver fornyet energi. En urtebold massage giver krop og sind en beroligende fornemmelse af velvære, sundhed og ren nydelse.

AROMAMASSAGE

Massage er ekstrem forkælelse af krop og sjæl. Behandlingen er en helkropsmassage, hvor man anvender æteriske olier med forskellige virksomme stoffer ( vælg selv duft og virkning ), som optages både gennem huden via massagen, og gennem duftene som stimulerer det hormonelle system. Olierne har hver især specifikke egenskaber, som genopretter balancen i kroppen og sindet.

Massagen er en dybdegående massage, der forløser spændinger i muskler og led.

Behandlingen giver en behagelig følelse af afslappethed og velvære.

Tid 1 time 1½ time 2 timer
Pris 525,- 725,- 950,-

URTEBOLDMASSAGE

Hele kroppen masseres med natur-olier, og herefter masseres kroppen med varme bomuldsposer (urtebolde), der er fyldt med op til 22 forskellige natur thai-urter. Urterne trænger ind i kroppen, forøger blodcirkulationen, lindrer ømheder og spændinger, og giver fornyet energi. En urtebold massage giver krop og sind en beroligende fornemmelse af velvære, sundhed og er en ren nydelse.

Tid 1 time 1½ time 2 timer
Pris 525,- 725,- 950,-

VIL DU RINGES OP?

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

Book tid nu

Vi tilbyder en lang række massage terapier, samt fodpleje og behandlingsmassage.

Book en behagelig stund og få det bedre med dig selv!

Og HUSK – alle vores massager kan også bookes som par-massager

VIL DU RINGES OP?
Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.