Volume lashes er syntetiske nylon vipper, men de fremstilles i ekstra fine tykkelser. De er så fine og ekstremt fjerlette, at vi med en ny teknik kan opsamle flere vippehår i samme tag, man skaber derefter den fineste vifte og påsætter denne vifte én natur vippe ad gangen. Denne teknik kaldes for Russian Volume technique. De er endnu lettere og endnu mere fleksible end en klassisk 1:1 påsætning, og holder også bedre. En volume påsætning vil give en bedre og smukkere tæthed i vipperne, kan både påsættes som et meget naturligt look eller som et ekstra intenst look, alt efter hvad dine egne vipper kan bære.
Denne påsætningsteknik er også for dig, som ønsker den ultimative tæthed i vipperne. Volume kan helt klart anbefales, hvis man har fine skrøbelige vipper, eller har sparsomt med vipper, for at få bedre tæthed og harmoni. Denne teknik har revolutioneret vippe industrien over hele verden til det bedre.

Volume vipper

3 timer
1195,-

Opfyldning volume vipper

Når du har Volume lash på, vil du skulle komme til en opfyldning hver 2-3 uge, da nogle af ens vipper helt naturligt vil falde af. Her vil du få skiftet dem ud som trænger, og få sat nye på dem der mangler, så dit look igen ser flot ud. 

Opfyldning volume vipper

45 min. 1 time 75 min.
400,- 525,- 650,-