Med single lashes slipper man for at bruge mascara og ens vipper bliver så fine.

Når du kommer til din behandling skal du komme uden makeup og uden rester fra evt makeup fjerner, da det vil øge holdbarheden. Inden vi går i gang vil du blive guidet i det hele, og sammen finder vi det look som passer til netop dig. Der er forskellige størrelser og længder af vipper, og du vil få vist hvilke muligheder du har inden vi går i gang. Du kan sagtens ombestemme dig fra gang til gang, så hvis du en måned vil have fyldige vipper men måneden efter mere naturlige, så laver vi bare efter det. Sæt 2 timer af til din første behandling.
Single vipperne på sættes med en special udviklet lim, og der sættes en vippe på hver enkel øjenvippe du har. Når behandlingen er færdig, vil du blive guidet i hvordan de skal passes og plejes, så det holder længest muligt.
Efter 2-3 uger vil der naturligt være faldet nogle vipper af, og nogle vil skulle skiftes ud, og der kommer man til en opfyldning, som typisk vil tage 45 min.

Single Lash

120 min.
695 ,-

Opfyldning Single Lash

Når du har Single Lashes på, vil du skulle komme til en opfyldning hver 2-3 uge, da nogle af ens vipper helt naturligt vil falde af. Her vil du få skiftet dem ud som trænger, og få sat nye på dem der mangler, så dit look igen ser flot ud. 

Opfyldning Single Lash

30 min. 45 min. 1 time
250 325 400